30.06.2010 :: "Bailando - сцена на мечтите"

Започна националния кастинг за „Bailando - сцена на мечтите". Освен стандартното прослушване, от следващата седмица в цялата страна ще обикалят специални екипи, които ще издирват личности с интересни и завладяващи мечти, готови да подложат на изпитание певческия или танцувалния си талант.

Наградата е уникална, както и самото шоу – сбъдване на най-голяма и съкровена мечта на участника, който спечели симпатиите на зрителите. Зрителите ще станат свидетели на много емоционални и лични истории, ще проследят съревнованието за превръщането на най-съкровеното желание на един от тях в реалност. Освен това, ще могат да видят как пред очите им ще изгреят нови таланти, които ще имат възможността да развият своите певчески и танцувални способности по време на сезона.

Шоуто има успех по целия свят. Още в първата година от излизането си на екран в Мексико „Bailando por un sueno” има три сезона само за една календарна година. Поради грандиозния си успех същият модел - три сезона в една година, се прави и в Аржентина.

Предаването е изключително емоционално заради благородните мечти на участниците и често успява да разплаче много популярни личности, излезли на сцената и припознали мечтата на човека, с когото се състезават. Зрителите стават свидетели на невиждани емоционални изблици от страна звездите, които в началото на всеки сезон трябва да представят партньорите си с по три думи и винаги се стараят да избират най-нестандартните и красиви определения...

В момента на сцената на „Bailando por un sueno” танцува световноизвестната звезда Лоренцо Ламас, заедно с Милагрос Михаел. Мечтата им е да помогнат за пълното възстановяване на 19-годишната Вера Чима, пострадала при автомобилна катастрофа.